Onze Aanpak

Efficiënter werken dankzij een no-nonsense aanpak
Contact opnemen

Onze Aanpak

Efficiënter werken dankzij een no-nonsense aanpak
Contact opnemen

Gestructureerd en creatief denken

Visueel denken en het modelleren van de context én het uit te voeren werk, is het fundament van de samenwerking binnen het projectteam. We benoemen alle elementen en geven ze een betekenis. Wanneer dat duidelijk is en een functie heeft in de context, begrijpt elk teamlid het geheel. Door middel van visuele ankers voor gedrag wordt snel en efficiënt vooruitgang geboekt in het ontwikkelproces.

 

  • Visualiseren van het doel en de (tussen)resultaten
  • Alle elementen in het proces betekenis geven
  • Werkaanpak ankeren (visueel management)

Definiëren van een kader

We zetten de grenzen van het project uit en toetsen de ontwikkeling voortdurend aan dat kader. We stellen het proces in vraag, bekijken het kritisch en sturen bij waar nodig. Op die manier wordt een gemeenschappelijk beeld gecreëerd dat elk teamlid begrijpt. De continue stroom van ideeën en informatie krijgt zo de juiste plaats. 

Faciliteren

Als ervaren projectleider werk ik mee aan het realiseren van projecten en de implementatie van een dynamische samenwerkingsstructuur voor individuen, teams en organisaties. We faciliteren projecten met visuele ankers (visueel voorstellen van conversaties, concepten, situaties, kaders maken voor visueel management). Elk teamlid wordt aangemoedigd om actief deel te nemen. Er is waardering voor elke inbreng.

contact

Laat me weten wat je bezighoudt.
Noteer hier je vraag of opmerking.

Belgiëlei 16 B5, 2018 ANTWERPEN
mobile: +32 486 56 90 29

Share This